SaiLoR--53 Admin
| Konu: Favori İmzalar Paz Mart 01, 2009 7:00 pm | |
| έllέя qünåhKåя, diLLέя qünåhKåя... ßir ¢åğ yånqını ßu, ßütün dünyå qünåhKåя ..! Anla artık!Sözler var ama satırlar yetersizDüşünceler var ama sayfalar yetersiz.Duygular var ama mısralar yetersiz.Anla artık biliyorum bir sen var, bir de ben.. ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuмвu güηLeяde кαLвiмde... Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana...
[b]Hayatım boyunca kalbimin parçalarını bi orda bi burda bıraktım[/b]
[b]Artık nerdeyse beni yaşatamayacak kadar az [/b]
[b]kaldı ......[/b]
[b][/b]
[b]Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla ,, Düş sattım aldanmışlara [/b][b]Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi,,Sevdiğim başka sevenim başka[/b] [center][b]Sevdadandır, sevdadandır[/b] [b]Sevdadandır dedi annem, aldırma[/b] [b]//Aldırma, gel yanıma //[/b]
[/center]
Oysa ben aksam olmuşumyapraklarım dökülüyor [center]usul usul adım sonbahar. ..... ........... .......... [b]En ßüyük Tesellim Olur ßazen..[/b] [b]Acım..[/b] [b]ßen Galiba Ölüme Susadım.. .[/b] [/center] [b][b]sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS![/b] [/b]
[center][b][b]''Bir yazar demiş ya''[/b][/b] [center][b][b]sen git aşk bana kalsın.. [/b][/b] [b][b]bende diorumki"[/b][/b] [b][b]BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..![/b][/b]
[/center] ˙·٠٠•● Her A$k bir mavi Masal..anlatilmayan ●•٠٠·˙
[center][b]Beklemek....."
[/b] [b]Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna... [/b]
[center][b]ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir...[/b] [center][b]hem söyleyen... hemde söyleten için...[/b] [b]bekleyen bekler, bekleten bekler...[/b]
[/center] iηaтςı düzєηLєяiм haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм вσмвσş вiя düzєηdєγiм qizLєηмiş SєωєηLєяiм haLвuкi вєη γiηє вєηiм [/center] [/center] [/center] | |
|