SaiLoR--53 Admin
| Konu: Alex'ten İnce Mesaj! Çarş. Şub. 25, 2009 9:51 pm | |
| Alex'ten ince mesaj! Brezilyalı yıldız, “Elinizde değişik karakterde oyuncular varsa, bunu oyuna yansıtmalısınız. Bir oyuncudan sahip olmadığı bir şeyi isteyemezsiniz” dedi. 'Yanıt veremediğim sorular’ Kaptan Alex’ten, teknik direktör Aragones’e, hem de kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Televizyonu’ndan ince göndermeler. Sezon başından bu yana bir türlü istikrarı yakalayamadıklarını, sadece kupada iyi olduklarını dile getiren Alex, Kaptan Köşkü programında şunları söyledi: “Üst üste iki maç istenen oyunu sergileyemedik. Bu, benim de araştırdığımı ancak yanıtını veremediğim bir soru. Maç ve rakibe göre bazı maçlarda önde oynuyor, bazılarında geri gelip arkadaşlarıma yer açmaya çalışıyorum.” ‘Yetenekleri doğrultusunda’ “Bazı maçlarda ise rakibi bozmaya yönelik oynuyorum. Kazanmak için takımın ve oyuncunun karakterleri sahaya yansımalı. Hoca direktifleri verir ama saha içinde oyuncunun bağımsızlığı vardır. Elinizde değişik karakterde oyuncular varsa, bu farkı oyuna yansıtmalısınız. Farklı özelliklere sahip oyuncuların bulunduğu bir takımda, bir oyuncudan sahip olmadığı bir şeyi isteyemezsiniz. Yani güç gösterebilecek birinden, teknik gösteri bekleyemezsiniz. Ondan, yetenekleri doğrultusunda istifa etmek zorundasınız.” | |
|